bedrijfsopleidingen nhoc

Ga voor kennis en expertise in gezondheid

Speciaal voor bedrijven en zelfstandigen biedt onze school gepersonaliseerde opleidingsprogramma's aan met basisopleidingen en specialisatiecursussen! We bekijken samen met jou jouw noden en die van je werknemers en stellen samen een planning of traject op dat aansluit bij je zaak en je toekomstvisie. Je hoeft je daarvoor ook niet te verplaatsen; onze opleidingsconsulenten en docenten komen naar jou!

b2b nhoc

1. Een verkennend gesprek

Tijdens een voorbereidend gesprek gaan we gedetailleerd in op je wensen, mogelijkheden en doelstellingen. We bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn en hoe we jouw werknemers de nodige nieuwe kennis kunnen verschaffen. We vertellen je graag meer over de werking van onze school!

bedrijfsopleidingen

2. Een persoonlijk traject

Samen met onze docenten en opleidingsconsulenten stellen we vervolgens een gepersonaliseerd programma op. Kies een opleiding optimaal afgestemd op jouw werknemers.

opleidingen voor bedrijven

3. Een meetbaar resultaat

Het doel van in-company training is natuurlijk om een concreet en meetbaar resultaat te bereiken. Na afloop van de training controleren we in een vervolggesprek of de deelnemers inderdaad hun doel hebben bereikt. Zo ben je verzekerd van groei en evolutie binnen je zaak.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0