diploma nhoc

Behaal je diploma in gezondheid

Je hebt hard gewerkt om je studie af te ronden. Dan is een diploma natuurlijk de kers op de taart! Bij Gezondheidsschool vinden we het belangrijk om de inzet en ambitie van studenten te belonen met een erkend diploma. Aan het einde van je opleiding maak je een examen of praktische eindopdracht. Scoor je meer dan 60%, dan heb jij je diploma in de pocket!

Bewijs van je kennis en vaardigheden

Bedrijven hechten veel waarde aan de diploma's van Gezondheidsschool. Ze zijn namelijk hét bewijs van jouw opgedane kennis en vaardigheden. Een diploma geeft je een extra zetje tijdens het solliciteren of bij de start van je eigen onderneming. Bovendien vergroot het de kans op doorgroeimogelijkheden in je huidige werk.


Het begin van jouw reis

De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf. Jouw professionele ontwikkeling staat voorop. Na het behalen van je diploma is het mogelijk om jezelf meteen in te schrijven voor een vervolgopleiding, ook bij onze opleidingspartners in binnen- en buitenland. Zo blijf je doorlopend investeren in jezelf en jouw kwaliteiten.


Aan de slag met je diploma

Commerciële beroepen
Met een diploma van onze onderwijsinstelling kan je aan de slag in alle commerciële beroepen. Een commercieel beroep is een beroepsactiviteit waarvoor de bevoegde overheid geen regels oplegt. Het beroep is vrij toegankelijk en iedereen kan het uitoefenen, met of zonder diploma. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schoonheidsspecialist, masseur, personal coach, fotograaf, medisch secretaresse,…

Gereguleerde beroepen
In sommige Europese landen zijn enkele beroepen per wet gereguleerd. Denk bijvoorbeeld aan “vrije beroepen” in de juridische (advocaat, notaris, gerechtsdeurwaarder), medische (arts, apotheker), financiële (boekhouder, accountant, bedrijfsrevisor) en bouwkundige sector (architect). Ook andere beroepsactiviteiten zijn gereglementeerd waardoor je ze niet zomaar mag uitoefenen. Denk aan vastgoedmakelaar, verzekeringsmakelaar, veiligheidsagent, vroedvrouw, verpleegkundige… Tot slot zijn er ook beroepen in het gesubsidieerd onderwijs, zoals leerkracht lager onderwijs of kleuterleidster, waarvoor je een specifiek pedagogisch diploma nodig hebt. Diploma’s voor deze wettelijke gereguleerde beroepen haal je na een meerjarige opleiding aan de hogeschool of universiteit.

Onze onderwijsinstelling organiseert geen hoger onderwijs of academisch onderwijs en reikt bijgevolg geen bachelor of master diploma's uit. Voor alle bovenstaande beroepen verwijzen we je graag door naar meerjarige opleidingen aan een hogeschool of universiteit.

interestsCarouselHeader