uitstelrecht nhoc

Je cursus verplaatsen of locaties combineren

Ben je ingeschreven voor een opleiding aan NHOC en kan je je om welke reden dan ook niet verplaatsen naar je leslocatie? Geen probleem! Op alle locaties worden op regelmatige basis exact dezelfde cursussen georganiseerd. Je krijgt overal les van dezelfde docenten, met dezelfde handhoeken en volgens hetzelfde lessenplan. Je kan de lesdagen van je cursus dus opsplitsen over verschillende leslocaties, wanneer het lesrooster dit toelaat.

Heb je een les of het examen gemist? Ook dat is geen probleem. Wanneer het mogelijk is haal je de gemiste les in op een later tijdstip, op dezelfde of op een andere locatie. Houd het lesrooster dus goed in de gaten. Wanneer een nieuwe datum voor jou past, bel je een week voor de startdatum naar onze opleidingsconsulenten. Wanneer er nog vrije plaatsen zijn, neem je deel aan de nieuwe lessenreeks. Je behoudt dus alle rechten.

Neem contact op met onze opleidingsconsulenten en bespreek wat er voor jou mogelijk is.

Je cursus uitstellen

Ben je ingeschreven voor een klassikale cursus en komen de lesdata je uiteindelijk toch niet goed uit? Ben je ziek geworden? Geen probleem! We zorgen ervoor dat je jouw cursus altijd kan uitstellen naar een latere datum.

Je kan je gedurende één jaar na de startdatum van je cursus inschrijven voor dezelfde opleiding, als er nog vrije plaatsen beschikbaar zijn.

En nog mooier: je mag de lessen die je al hebt gevolgd gewoon opnieuw doen, zodat je extra goed voorbereid bent voor het examen.

Slaagde je niet voor je praktijkexamen? Dan doe je deze gewoon een keer opnieuw, in een andere lessenreeks op een latere datum. Je mag namelijk onbeperkt herkansen.

Neem contact op met onze opleidingsconsulenten en bespreek wat er voor jou mogelijk is.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0