Gezondheidscoach - Allround

 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • De Ondernemersschool NHOC
 • cpEducationTypeProfessional
2086.00

Holistisch gezondheidscoach, cpProfessionWithFuture

Lifecoach, healer of aromatherapeut, wat wil jij worden ? Met dit uitgebreide allround studietraject krijg je stap voor stap uitgelegd hoe je mensen coacht naar een leven met zelfkennis en positieve energie.

Een goede gezondheidscoach kan luisteren als de beste. Je ziet de kracht van de mens die je voor je hebt en kunt gedrag plaatsen. Interesse hoe de communicatie tussen mensen verbetert kan worden? Je komt er alles over te weten dankzij Neuro Linguïstisch Programmeren en rolt van kennis over hersenen naar een kennismaking met etherische oliën en bachbloesems. Wil je weten hoe je energie, aura’s en chakra’s kunt zien? Je helpt met jouw zienswijze blokkades opheffen zodat energie kan stromen.

Je leert de wereld van natuurlijke therapiëen en holistische therapie kennen en weet wat mensen nodig hebben voor hun ontwikkeling.

cpWouldYou
 • Kunnen kiezen uit verschillende carrièremogelijkheden in de gezondheidscoachsector
 • Diverse gezondheidscoaching onder de knie krijgen, waaronder: Life Coach, NLP, Healing, Natuurlijke Geneeswijzen, Aromatherapie en Voetreflexologie
 • Alles leren over professioneel coachen en met cliënten omgaan
 • Een eigen onderneming beginnen als gezondheidscoach
 • Starten als healer, NLP-coach of life-coach
Gezondheidscoach - Allround
 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • cpEducationTypeProfessional
 • 2086.00
cpProgram Gezondheidscoach - Allround
Life Coach
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Life Coach

Waarom doe je de dingen die je doet? Hoe sta je in het leven? Help mensen om antwoorden te vinden op deze vragen! Doordat mensen zichzelf beter leren kennen, ervaren ze stukken meer levensgeluk.

Dat geluk vinden zit hem vooral in het in staat zijn richting te geven aan het leven. Jouw handen gaan dan ook jeuken bij een gevalletje ‘toe aan persoonlijke ontwikkeling’. Als Life Coach ga je met die kwaliteiten aan de slag en achterhaal je iemands dromen en doelen. Je gaat leren hoe je op een positieve manier pusht, uitdagen en hoe je omgaat met doemdenken.

Je bent in staat een positieve draai te geven en helpt mensen omgaan met de obstakels in het leven. Schrijf je in!

cpShowMoreButton
NLP
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: NLP

Veel dingen doe je zonder erbij na te denken, omdat je het gewend bent. Zo hebben we allemaal bepaalde gedragspatronen ontwikkeld die ons in het dagelijks leven meestal helpen, maar soms ook in de weg staan.

Klap je bijvoorbeeld dicht bij elk conflict op het werk? Dan heb je een patroon ontwikkeld dat jouw communicatie met anderen kan belemmeren.

Met NLP (Neurolinguistisch Programmeren) ontwikkel je een bewustzijn van al jouw gedrags- en gedachtepatronen en leer je deze waar nodig te veranderen. Zo verbeter je de communicatie met jezelf en word je vanzelf ook beter in communiceren met anderen.

In deze thuisstudie leer je alles over NLP, persoonlijke ontwikkeling en het menselijke communicatieproces. Jouw verworven inzichten kun je vervolgens zowel toepassen in je dagelijks leven als op het werk. Wie weet start je wel een eigen coachingspraktijk!

cpShowMoreButton
Healing
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Healing

Ben je geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen? Zou je graag meer willen weten over chakra’s, reiki, aura’s of ayurveda? Dan is de thuisstudie Healing zeker iets voor jou!

Bij healing gaat men ervan uit dat ons lichaam bestaat uit een divers energieveld. Soms worden de energieën in ons lichaam verstoord, bijvoorbeeld door opgekropte emoties, stress of nare ervaringen. Dat zorgt ervoor dat je niet lekker in je vel zit of zelfs ziek wordt.

Als healer help je mensen om fysiek, mentaal en spiritueel in evenwicht te komen. Met vele verschillende therapieën breng jij mensen weer in contact met hun natuur. Volg de opleiding en geef mensen hun geluk en levensenergie terug!

cpShowMoreButton
Aromatherapie
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Aromatherapie

Welk gevoel roept de geur van gemaaid gras bij je op? Of dennennaalden? Een bosje rozen? Geuren hebben veel effect op ons. Het therapeutisch gebruik van natuurlijke geuren heeft zelfs een geneeskrachtige werking. Zo kan je infectieziekten bestrijden door aromatische oliën te inhaleren en belooft aromatherapie belangrijke resultaten bij psychisch, zenuw en hormonaal lijden.

Aromatherapie werkt met oliën die gemaakt zijn van bloemen, kruiden of planten. Met deze etherische olie verbeter je het welzijn en breng je het lichaam in balans. Hoe je dat precies doet, ontdek je in deze thuiscursus Aromatherapie. Je komt meer te weten over de werking en genezende eigenschappen van natuurlijke geuren, hoe je ze behandelt met aroma´s en deskundig advies geeft.

Zin om zelf aroma´s te maken? Verfijn je neus en ontdek de geurige wereld van de aromatherapie!

cpShowMoreButton
Voetreflexologie Basis
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Voetreflexologie Basis

Wil je de basis van voetreflexologie leren kennen? Schrijf je dan in voor de cursus Voetreflexologie. We zijn dagelijks afhankelijk van onze voeten. Soms voor een korte wandeling naar de supermarkt, andere dagen voor een flinke hiking door de bossen. We mogen wel een keer iets voor ze terug doen, vind je niet?

Tijdens deze thuiscursus Voetrefelxologie leer je eerst alles over de structuur van de voet. Ook leer je alles over de relatie van de voeten met de rest van het lichaam. Onze voeten hebben namelijk connectie met alle delen van ons lichaam. Je leert hoe je de juiste massagetechnieken toepast om de energiestroom door het gehele lichaam te bevorderen.

Schrijf je nu in en maak uitgebreid kennis met deze boeiende, alternatieve behandelmethode.

cpShowMoreButton
Allround Gezondheidscoach thuisstudie
cpSkillsAndSkills
 • Professioneel coachen en met cliënten omgaan
 • Ruime kennis van diverse vakgebieden in de holistische gezondheidszorg
Allround Gezondheidscoach thuisstudie
cpFutureOpportunities
 • Lifecoach
 • NLP-coach
 • Healer
 • Aromatherapeut
 • Voetreflexoloog

cpPracticalInfo

De opleiding Gezondheidscoach - Allround bestaat uit 12 lessen. Elke les duurt 0 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Gezondheidscoach - Allround vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpFinancialInfo

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 2086.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Gezondheidscoach - Allround
 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • 2086.00

cpStartNewCarreer Gezondheidscoach - Allround. cpChooseQualityEducationWith De Ondernemersschool NHOC.

cpGoodToKnowAboutCourse Gezondheidscoach - Allround

De Ondernemersschool NHOC is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

testimonial-picture
R. Tweestraaten, Almkerk

Er zijn heel veel verschillede manieren van coaching in de gezondheid. Door deze Allround opleiding leer je van alle therapieen wat. Erg leuk en leerzaam wat ik zeker ga toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden als coach!

testimonial-picture
T. Schuiters, Amsterdam

Ik vond het heel lastig ee keuze te maken waar mijn intersses nu precies liggen Met deze Allround opleiding weet ik van alle onderwerpen wat en kan mezelf breed in de markt zetten nu! Ik kon op mijn eigen tempo alle modules behandelen die ik interessant vond. De begeleiding was erg goed geregeld. Omdat je met verschillende docenten te maken hebt is het soms even schakelen maar ik ben altijd enorm goed geholpen!

testimonial-picture
cpT3Name

cpT3Testimonial

cpLiTestimonials

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0