teacherLabel

Astrid Verhulst

4.3 / 5
“Van achter de computer en de telefoon zaken regelen is helemaal mijn ding. Na een bijna volledige carrière in administratie, geniet ik er nog steeds van”, vertelt docente Astrid Verhulst trots. Astrid werkte zowel als zelfstandige, als in loondienst in verschillende administratieve functies. Ze werkt intussen al bijna 15 jaar als zelfstandige waar ze haar administratieve kennis en talenten ten dienste van haar klanten stelt. Als zelfstandige kan ze haar werk perfect combineren met haar job als docent aan onze school.

Sinds 2008 doceert het administratieve wonder talrijke cursussen; van Word en Excel tot Administratief bediende, Secretaresse, Receptioniste en Zakelijke communicatie. “Ik heb enorm veel respect voor alle studenten die erin slagen om op eigen houtje een cursus in te studeren en te slagen voor het examen”, aldus Astrid. Maar uiteraard hebben de studenten dit ook deels te danken aan hun fantastische docente die hen bijstaat met haar kennis en ervaring.

Astrid is ook docente energetisch therapeut. Intussen is ze al meer dan 25 jaar actief bezig met energetisch werk. “In een beginfase boeide het mij zo dat het iedere seconde van mijn vrije tijd innam.”, zegt ze enthousiast.  Astrid volgde verschillende cursussen (waaronder Reiki Master, Alchemic healing, Inverse Wave therapie, stemwerk, spirituele psychologie …) om haar kennis op energetisch vlak uit te breiden. Intussen heeft ze zelf al enkele honderden studenten opgeleid.
readMore

Astrid Verhulst givesCourses

Energetisch Therapeut

homeLabel

study247

Volg de thuisstudie Energetisch Therapeut en behaal al in enkele maanden jouw diploma!

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons de Gezondheidsschool verder op de kaart zetten? Stuur dan snel jouw cv door!

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons! Bekijk snel de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.