teacherLabel

Elly Lancee

4.8/5

“In de dierengeneeskunde kan ik mijn ziel en zaligheid kwijt. Werken met dieren en voor mensen is fantastisch!”, vertelt docente Elly Lancée. “Dierenartsassistent is een enorm boeiende baan. Je helpt naast dieren ook baasjes. Je staat hen bij in goede én slechte dagen.” Elly heeft meer dan vijftien jaar ervaring als paraveterinair in een dierenartsenpraktijk; haar kennis en ervaring heeft ze zorgvuldig samengevat in de thuisstudie Dierenartsassistent.
 
"Voor mij is het een geweldig leuke uitdaging om andere mensen te kunnen helpen bij het verwerven van meer kennis. De uitdaging aangaan van een thuisstudie is niet mis, en hopelijk helpt het als je terug kunt vallen op een gemotiveerde docent", weet Elly.

teacherGivesCourse Dierenartsassistent.

Elly Lancee givesCourses

undefined

Dierenartsassistent

Behaal snel je Beroepsdiploma in 9 Maanden. Dé Dierenzorg-Opleider van NL.


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0