ecampus nhoc

eCampus: het leerplatform voor studenten

De wereld van ondernemers is altijd in ontwikkeling. Dat geldt ook voor moderne technologie. De Gezondheidsschool is een kenniscentrum voor professionals. Daarom blijven we investeren in nieuwe technologieën, zoals de eCampus: ons digitale leerplatform. Op je persoonlijke studentenprofiel heb je heel makkelijk toegang tot je agenda en ontdek je elke dag weer nieuwe opleidingen. Zo bieden we jou een optimale leerervaring!

Moderne leeromgeving

Als student aan de Gezondheidsschool krijg je onbeperkt toegang tot eCampus. Dit online leerplatform is een fantastische aanvulling op jouw cursusmateriaal en helpt je bij het oefenen en bestuderen van de lesstof. Je vindt er ook extra cursusmateriaal in de vorm van oefeningen, interessante documenten, illustraties en video's. Bovendien neem je via de eCampus direct contact op met je docent.

Belangrijke functies van de eCampus

De belangrijkste functies van de eCampus zijn:

• Berichten: je neemt contact op met je docent door een bericht te sturen. Je docent geeft meestal binnen 48 uur antwoord.
  • Documenten en links: vaak krijg je aanvullend lesmateriaal van je docent. Denk aan extra voorbeelden of illustraties.
  • Oefeningen: op de eCampus staan oefeningen waarmee je jezelf goed voorbereidt op je examen. Bovendien krijg je persoonlijke feedback van je docent.
  • Taken: het is voor jouw docent mogelijk om verschillende opdrachten door te geven.
  • Media: naast extra lesmateriaal (zoals illustraties of voorbeelden) vind je regelmatig video's terug.

Je studentenprofiel

Je hebt toegang tot jouw studentenprofiel als je bent ingeschreven. Op dit profiel pas je gegevens aan of download je proefhoofdstukken van cursussen waarin jij geïnteresseerd bent. Daarnaast vind je een lijst met (eventuele) aanvullingen op het lesmateriaal. Is er een lastminute wijziging, dan zie je dat ook meteen terug. De informatie op je studentenprofiel is namelijk altijd up-to-date. Handig!