examen nhoc

Hoogste slagingspercentages

De Gezondheidsschool staat bekend om de hoogkwalitatieve cursussen op het gebied van gezondheid, bewegen en voeding. Al onze docenten zijn ervaren vakspecialisten die hun strepen hebben verdiend. Het zijn ondernemers die hun vak door en door kennen en je graag hun kennis doorgeven. Dankzij de combinatie van theorie en praktijk slaagt het merendeel van onze studenten meteen voor het eerste examen. Je diploma wordt dan per post naar jouw thuisadres gestuurd. Dit hoort bij onze service.

Cursusgeld inclusief examen

Het examen zit inbegrepen bij de prijs die je betaalt voor de cursus. Daardoor zijn er geen verborgen kosten voor jou als student. Heb je een onvoldoende gehaald, dan plan je na zes weken een herexamen in. Dit doe je samen met jouw persoonlijke opleidingsadviseur. Onbeperkt herkansen is helemaal gratis! Volg je de lessen zonder examen, dan is het mogelijk om een bewijs van inschrijving aan te vragen.

Hoge slagingspercentages

De Gezondheidsschool behoort tot de onderwijsinstellingen met de hoogste slagingspercentages van Nederland. Met het online leerplatform eCampus bereid je jezelf goed voor op het examen. Dat is fijn, want dan is de kans extra groot dat je meteen voor de eerste keer slaagt!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0