examen nhoc

Hoogste slagingspercentages

De Gezondheidsschool staat bekend om de hoogkwalitatieve cursussen. Al onze docenten zijn ervaren vakspecialisten die hun strepen hebben verdiend. Het zijn ondernemers die hun vak door en door kennen en je graag hun kennis doorgeven. Bovendien behoren we tot de onderwijsinstellingen met de hoogste slagingspercentages van Nederland. Het merendeel van onze studenten slaagt dus meteen voor het eerste examen. Je diploma wordt dan per post naar jouw thuisadres gestuurd. Dit hoort bij onze service. 

Wil je graag een herexamen afleggen, dan plan je samen met jouw opleidingsadviseur kosteloos een herexamen in. Volg je de lessen zonder examen, dan kun je een bewijs van inschrijving aanvragen bij ons.

Cursusgeld inclusief examen

Het examen zit inbegrepen bij de prijs die je betaalt voor de cursus. Daardoor zijn er geen verborgen kosten voor jou als student. Wil je graag herkansen, dan mag je dit bij dezelfde docent of bij een collega doen. Naast examengarantie is onbeperkt herkansen helemaal gratis!

Hoge slagingspercentages

De Gezondheidsschool behoort tot de onderwijsinstellingen met de hoogste slagingspercentages van Nederland. Met ons online leerplatform bereid je jezelf goed voor op het examen. Dat is fijn, want dan is de kans extra groot dat je meteen voor de eerste keer slaagt!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0