slaagkansen nhoc examen

Hoogste slagingspercentages

De Gezondheidsschool staat bekend om de hoogkwalitatieve cursussen. Al onze docenten zijn ervaren vakspecialisten die hun strepen hebben verdiend. Het zijn ondernemers die hun vak door en door kennen en je graag hun kennis doorgeven. Bovendien behoren we tot de onderwijsinstellingen met de hoogste slagingspercentages van Nederland. Het merendeel van onze studenten slaagt dus meteen voor het eerste examen. Je diploma wordt dan per post naar jouw thuisadres gestuurd. Dit hoort bij onze service. 

Wil je graag een herexamen afleggen, dan plan je samen met jouw opleidingsadviseur kosteloos een herexamen in. Volg je de lessen zonder examen, dan kun je een bewijs van inschrijving aanvragen bij ons.

Examen is inbegrepen

Het bedrag dat bij de betreffende cursus staat aangegeven is ook het bedrag dat je betaalt. Zonder verborgen kosten! Bij het lesgeld zit een examen inbegrepen.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Op de eCampus vind je examenvragen uit het verleden terug. Je kan ook testexamens afleggen, zodat je kan inschatten of je klaar bent voor het echte examen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0