kortingen nhoc

Extra laag lesgeld voor de beste kwaliteit

Bij ons volg je een opleiding op de meest voordelige manier. Dit heeft te maken met schaalgrootte: we kopen theorie- en lesmaterialen groot in, waardoor we jouw cursus o.a. goedkoper afdrukken. We zijn bovendien een moderne school die beschikt over digitale leeromgevingen. We hebben zeer goede samenwerkingsverbanden met meer dan 600 docenten. Hierdoor is het mogelijk een goede opleiding te volgen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Lees hieronder meer over onze laagste prijsgarantie.

De overheid komt je financieel tegemoet wanneer je een opleiding volgt. Je kunt deze scholingsuitgaven als aftrekpost opgeven bij je belastingaangifte. Bovendien hebben we op regelmatige basis kortingsacties op het lesgeld.

De laagste prijsgarantie

We maken een onderscheid tussen de prijzen die worden geafficheerd en de prijzen die worden getoond op de website. Uitzonderlijk kunnen deze immers van elkaar verschillen, omdat op de websites soms tijdelijke kortingen op het lesgeld worden getoond die niet vermeld staan in de brochures.

De prijzen van opleidingen die worden geafficheerd in onze gebouwen worden alleen vergeleken met de prijzen van identieke opleidingen die worden georganiseerd in scholen van andere opleidingsverstrekkers in dezelfde provincie.

De prijzen van de opleidingen op onze website worden alleen vergeleken met de prijzen van "identieke opleidingen" georganiseerd in Nederland door andere opleidingsverstrekkers die aan dezelfde regelgeving zijn onderworpen als NHOC B.V. (op vlak van belastingen, wetten, etc.).

Onder "identieke opleiding" verstaan we:

 • een gehele opleiding die tot in de details van de leerdoelstellingen, de inhoud van het leerplan en de cursusinhoud 100% identiek is aan de opleiding die door NHOC B.V. aangeboden wordt én
 • die gegeven wordt door hetzelfde type docenten, namelijk zelfstandige ondernemers die minimaal drie jaar ervaring hebben als zelfstandige binnen hun vakgebied én
 • die conform de geldende wet- en regelgeving op de Nederlandse markt is gebracht én
 • die georganiseerd wordt met dezelfde bijhorende diensten, waarborgen en geriefelijke servicevoorwaarden (*) als deze aangeboden door NHOC B.V.

De beste prijs/kwaliteit én service!

(*) Met dezelfde waarborgen en geriefelijke servicevoorwaarden bedoelen we dat je les volgt bij een geregistreerde dienstverlener die aan dezelfde kwaliteit voldoet, waaronder het hebben van een ISO 9001:2015 certificering. Je volgt daar bovendien een professionele opleiding met volgende kenmerken:

 • je krijgt begeleiding van zelfstandige ondernemers uit het vakgebied met minimaal 3 jaar praktijkervaring
 • je krijgt een afgedrukte ingebonden cursus met dezelfde cursusinhoud
 • je krijgt 100% dezelfde didactische materialen die gratis inbegrepen zijn in het lesgeld
 • je krijgt toegang tot een up-to-date elektronische leeromgeving tot 5 jaar na het beëindigen van je opleiding
 • je hebt naast de wettelijke garantievoorwaarden ook enkele extra diverse commerciële garanties zoals de mogelijkheid om onbeperkt examen af te leggen tot je slaagt.

Heb je vóór je inschrijving ergens anders een lagere prijs gezien?

Meld het aan onze opleidingsconsulenten op 0031 76 8080 550.

Heb je na je inschrijving een lager lesgeld gezien?

Er zijn dan 4 mogelijkheden:

 • Je schreef je ter plaatse in voor een cursus in een vestiging van de onderwijsinstelling, en zag in een andere concurrerende onderwijsinstelling uit dezelfde streek een lesgeld voor een identieke opleiding zoals hierboven beschreven? Wij betalen je het verschil terug als het lagere lesgeld van de concurrent geldig was op het moment van je inschrijving en de cursus van de concurrent ook daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.
 • Je hebt je ingeschreven via één van onze sites en je hebt een lagere prijs gevonden voor een identieke opleiding zoals hierboven beschreven, en die in dezelfde periode werd georganiseerd en uiteindelijk ook heeft plaatsgevonden, op een website van een concurrerende onderwijsinstelling? Wij betalen je het verschil terug als het lagere lesgeld van de concurrent geldig was op het moment van je inschrijving en de cursus van de concurrent ook daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.
 • Je hebt ingeschreven in een vestiging van de onderwijsinstelling en je hebt een lager lesgeld gezien voor een identieke opleiding zoals hierboven beschreven op de website van een concurrerende onderwijsinstelling? Dat valt niet onder onze laagste prijsgarantie. Wij betalen je het verschil niet terug.
 • Je hebt je ingeschreven op een website van NHOC B.V. en je hebt een lager lesgeld gevonden voor een identieke opleiding zoals hierboven beschreven, ter plaatse in een vestiging van een concurrerende onderwijsinstelling? Dat valt niet onder onze garantie. Wij betalen je het verschil niet terug.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0