Bedrijven hebben nood aan freelancers & carrièreswitchers!

Ook de bedrijfswereld heeft afgelopen maanden heel wat veranderingen ondergaan. In de professionele bedrijfswereld doen zich momenteel heel wat kansen en veranderingen voor waar jij perfect op kunt inspelen. Als freelancer of in dienst. Ontdek in deze blog welke sectoren boomen binnen de bedrijfswereld!

moreInfo

Verdien geld met beauty tutorials

Wil je een digitale carrière starten als vlogger of YouTuber en heb je een passie voor beauty? Beauty tutorials worden alsmaar populairder en de content creators doen er gouden zaken mee. In deze blog leren we je stap voor stap hoe je er zelf aan begint.

moreInfo

Een online business starten: wat je moet weten

Veel mensen hebben naast hun vaste job nog een bijverdienste. Wil jij ook graag in je vrije momenten extra bijverdienen? Dan is nu het moment! Online business is aan het boomen. Met de juiste begeleiding en een opleiding op maat kan iedereen een ondernemer worden. In deze blog beantwoorden we enkele vragen rond het starten van een online business.

moreInfo

Thuis gezond(er) snoepen met Sinterklaas

Pepernoten, chocoladeletters, marsepein, gevuld speculaas… De Sint is in het land, dus er wordt weer heel wat gesnoept. Wat zijn nu gezondere alternatieven om te snoepen en het toch enigszins gezond te houden? Lees hieronder alle tips!

moreInfo

Hoe richt je jouw persoonlijke werkruimte best in?

Een eigen kantoor of studieruimte in huis is geen overbodige luxe. We spenderen steeds meer tijd binnen. Een vaste plek om te werken, gescheiden van waar je tot rust komt is essentieel. Wij geven in dit blogbericht enkele tips om je eigen werkplekje in te richten, zodat jij comfortabel en productief aan de slag kunt!

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0