teachersHeading

De Gezondheidsschool is er voor én door ondernemers in de gezondheidssector. Al onze docenten zijn zzp'ers met jarenlange ervaring in hun vakgebied. Zij leren je de echte kneepjes van het vak, zodat jij klaar bent voor je nieuwe carrière. Bovendien geven ze je extra tips om te starten als zelfstandig ondernemer. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux.

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde ondernemers om het cursusaanbod uit te breiden. Bekijk hier alle openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. Tot snel!

Anja Derijck

gives courseTeachers Natuurvoedingsconsulent  andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO

Christel Sonck

gives courseTeachers Therapiedieren in de Zorg  andTeachersOverview 4 moreCourses

Guy Peeters

gives courseTeachers Sportcoach  andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons de Gezondheidsschool verder op de kaart zetten? Stuur dan snel jouw cv door!

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en praktijkervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-