​​​​​​​

Coach anderen naar een gezonder leven

Je mentale en fysieke gezondheid zijn met elkaar verbonden. Er zijn heel veel redenen waarom een goede gezondheid op beide gebieden belangrijk is. Je voelt je bijvoorbeeld energieker en bent emoties zoals stress beter de baas. Voorkomen is beter dan genezen! Dat geldt voor jezelf en voor anderen.

Met onze opleidingen ga jij als gezondheidsprofessional aan de slag of breid jij je bestaande kennis verder uit. Je coacht anderen naar een gezonder leven en krijgt daar zelf ook veel nieuwe inzichten voor terug. Met hulp van onze experts ontpop jij je al snel tot een volwaardig Life Coach of Voedingsdeskundige!

Behoefte aan coaching

Er is veel behoefte aan een gezonde levensstijl. Dat zien we bijvoorbeeld terug in de vraag naar sportcoaches. Die neemt fors toe. Veel mensen zoeken hulp op het gebied van voeding, beweging of persoonlijke ontwikkeling. Doe hier je voordeel mee: ga aan de slag met een van onze gezondheidsopleidingen.

ONTDEK ALLE GEZONDHEIDSOPLEIDINGENLes van gezondheidsexperts

Onze bevlogen docenten zijn stuk voor stuk ervaren trainers, therapeuten en coaches. Ze helpen jou met plezier op weg om je droomcarrière te realiseren. Dat doen ze door hun kennis en praktijkervaring met jou te delen. Het doel? Ervoor zorgen dat jij het verschil maakt als professional!

MAAK KENNIS MET ONZE DOCENTEN


Erkend diploma

De Gezondheidsschool voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Dit betekent dat je met ons diploma een grote stap zet in de arbeidsmarkt! Veel van onze opleidingen zijn populair. Schrijf je dus snel in.

SCHRIJF JE NU IN


interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-