sport banner gezondheid

Wat is de Gezondheidsschool?

De Gezondheidsschool valt onder de Ondernemersschool B.V. en maakt deel uit van een grootschalige en internationale onderwijsgroep. Wij bieden waardevolle beroepsopleidingen aan die voor iedereen toegankelijk zijn. Bovendien heb je de keuze uit verschillende thema's, zoals Koken & Bakken en Psychologie & Therapie.

Kwaliteit staat bij ons voorop. In het contact met studenten, maar ook voor de inhoud van onze thuisopleidingen. Onze topdocenten laten jou alle ins en outs van het (sport)beroep zien!


Flexibel studeren

Een van de voordelen van onze thuisstudies? Je studeert waar, wanneer en hoe je wilt! Kennis over gezond leven moet toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom richt de Gezondheidsschool zich op thuisopleidingen in onder andere sport, psychologie en voeding. Doordat je vanuit huis studeert is het laagdrempelig om dit naast je baan te doen. Op deze manier wordt studeren wel heel flexibel.

ONTDEK DE VOORDELENinschrijven gezondheidsschool

Specialist in gezondheid

Onze ervaren docenten stellen de cursussen met veel zorg voor je samen. Daarnaast zijn we een erkende opleidingsinstelling. Zo ben je altijd verzekerd van een cursus van topkwaliteit. En ook nog eens heel voordelig!

Wil jij graag aan de slag als sportcoach, masseur of voedingstherapeut? Bekijk hier al onze thema's.

MAAK JE KEUZE


Inschrijven gezondheid

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0