Een stage volgen is nuttige ervaring opdoen tijdens je studie

Onze opleidingen zijn erg jobgericht. Dat wil zeggen dat er veel belang gehecht wordt aan hoe het er in de echte wereld aan toe gaat, en niet alleen de theorie. Daarnaast nog stage lopen is vaak niet verplicht, maar wel een bijzonder slimme keuze. Een job uitoefenen betekent dat je persoonlijk contact hebt met mensen uit jouw vakgebied, en met (potentiële) klanten. Zo leer je met mensen omgaan en doe je belangrijke werkervaring op. Vaardigheden die je in je latere carrière zeker en vast van pas komen.

Een stage volgen is bovendien een mooie meerwaarde op jouw cv. Werkgevers schatten de waarde van de opleidingen die jij hebt gevolgd aan onze school hoog in. Doe je daar nog een stage bij, dan zorg jij voor de optimale voorbereiding op je toekomstige job.

Wij zorgen voor jouw stageovereenkomst

Wil je graag stage lopen? Prima. Van zodra je je stageplek hebt gevonden, bezorgen onze opleidingsadviseurs jou een stageovereenkomst. Deze vul je samen met je stagegever in en bezorg je terug aan ons. Wij verwerken deze papieren zodat jij meteen op je stageplek aan de slag kan. Je kan tot 300 uren stage volgen. Zorg dat je stage hebt afgerond vóór het behalen van je diploma. Zo neemt jouw carrière een vliegende start!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0