studentenpakket nhoc materiaal

Een pakket op maat via Beauty Blue

Na het afronden van een studie aan de Gezondheidsschool ben je meteen klaar om aan het werk te gaan. Start je binnenkort met een opleiding tot schoonheidsspecialist, masseur, visagist of haarstylist? Of volg je een opleiding uit een ander thema waar je specifiek materiaal voor nodig hebt? Neem dan eens een kijkje op de site van Beauty Blue. Daar vind je alle benodigde materialen om te oefenen, zodat jij slaagt voor je examen!

De pakketten op Beauty Blue zijn kant-en-klaar samengesteld en dus perfect afgestemd op jouw studie. Beauty Blue doet hiervoor beroep op onze eigen docenten en een professioneel team van vakspecialisten met jarenlange ervaring.

Samengesteld door jouw docent

De inhoud van de pakketten die je koopt via Beauty Blue worden opgevolgd door ons opleidingsteam. We werken uitsluitend met producten die bestemd zijn voor professionele doeleinden. Je kunt er dus vanuit gaan dat jouw producten van topkwaliteit zijn. Het pakket bevat bovendien precies wat je nodig hebt. En dat voor een hele scherpe prijs!

Het aanschaffen van een eigen pakket heeft veel voordelen. Hygiënisch werken is er één van. Bovendien is de aankoop van een pakket een uitstekende investering in je toekomstige onderneming. Je gebruikt je materialen bijvoorbeeld voor je eigen klanten.

Perfecte voorbereiding op het examen

Kwaliteitsvolle producten, volledig afgestemd op jouw opleiding, samengesteld door je docent en bovendien voor een lage prijs! Wat wil je als cursist nog meer? Met een studentenpakket haal jij het maximale uit je opleiding en oefen je thuis verder. Daardoor ben je goed voorbereid op het examen.

Hoe werkt het?

Je vindt jouw opleiding terug onder de verschillende thema’s. Per opleiding zijn er meerdere pakketten beschikbaar. Standaardpakketten zijn – tenzij anders aangegeven – voldoende om je cursus mee af te ronden. Wil je uiteindelijk graag als zzp'er aan de slag? Dan raden wij je aan om voor het professionele pakket te kiezen. Voeg het pakket van je keuze toe aan je winkelmandje. De betaling gaat volledig via een veilige online betaalmodule. Daarna krijg je het pakket zo snel mogelijk thuisgestuurd!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0