Natuur

Natuur

De natuur maakt mensen gelukkig. Het biedt ontspanning, schoonheid, voeding en geneeskracht: eigenlijk alles wat we nodig hebben. Onze opleidingen binnen het thema Natuur zijn voor iedereen die graag letterlijk de bloemetjes buiten zetten!

Wil je groeien en bloeien in jouw persoonlijke ontwikkeling, dan begin je bijvoorbeeld een eigen boerderij. Of zet je voeten stevig in de aarde als toekomstig tuinman. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het lesmateriaal is zorgvuldig samengesteld door natuurliefhebbers en vakspecialisten. De praktijkgerichte opdrachten bereiden je voor op het echte werk. Dat levert nog eens groene vingers op!


allSubthemesWithinTheme Natuur

Ecologie

Ecologie

1 homestudy

Natuurlijke gezondheid

Natuurlijke gezondheid

2 homestudies

Natuurlijke voeding

Natuurlijke voeding

2 homestudies

Natuurwetenschappen

Natuurwetenschappen

mhcomingsoon

Pure wellness

Pure wellness

mhcomingsoon

Tuinieren

Tuinieren

1 homestudy


beSureOfYourFuture

Een groene woonomgeving is goed voor je gezondheid. Bovendien is het ook nog eens erg waardevol om je steentje bij te dragen. Kies je voor de natuur, dan ga je voor een baan met een hoge werkzekerheid!

"Voor onze natuurwinkel nemen we regelmatig nieuwe natuurvoedingsdeskundigen aan om klanten te helpen. Ze moeten alles weten over natuurlijke voeding en het lichaam, zodat ze in staat zijn optimaal advies te geven. Daarvoor zijn de cursussen uit dit thema perfect. Dan weten we zeker dat onze nieuwe collega genoeg praktische kennis heeft." - employerSpeaks

Natuur

trendsCapitalized

De gezondheidshype heeft iedereen bereikt. We willen allemaal weten wat we eten en ons immuunsysteem boosten op een natuurlijke manier in laats van met chemische middelen. Deze opleidingen helpen je daarbij. Of je doel nu is om meer groen en natuur in je omgeving te brengen, of via natuurlijke therapie jouw geluk en gezondheid te boosten, het is allemaal mogelijk! Onze docenten staan voor jou klaar.

Natuur, hundredPercentOfTheTime

Er zijn veel ontwikkelingen binnen de natuursector. Er is bijvoorbeeld aandacht voor groene woongebieden, het telkens opnieuw gebruiken van grondstoffen en het slim verbouwen van gewassen. Het beschermen van de natuur staat centraal, inclusief alle planten en dieren die er leven. Met een opleiding in deze sector draag jij actief je steentje bij!

"Ik ben altijd al actief bezig geweest met natuurlijke voeding en gezond eten. Ik besloot een jaar geleden om de thuiscursussen Natuurvoedingsconsulent en Kruidengeneeskunde te volgen naast mijn baan. Na mijn diploma’s te behalen, besloot ik de sprong te wagen en heb ik een natuurwinkeltje geopend samen met een vriendin. We zijn momenteel nog klein, maar we zijn gestaag aan het groeien!" - Ronald - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

"De cursussen uit het thema Natuur zijn allemaal perfect voor mensen die houden van onze planeet. Steeds meer mensen zijn begaan met het milieu en veranderen hun levensstijl. De cursussen helpen je om de nodige gezonde gewoontes aan te leren én anderen te helpen om hetzelfde te doen."

niceToKnowHeader

  • Er zijn tien keer meer bomen op aarde dan er sterren in de Melkweg zijn.
  • De meeste voedingsstoffen in een aardappel zitten net onder de schil.
  • Frisdranken zijn de grootste dikmakers.
  • Vetarm heeft een andere betekenis dan gezond. Sommige vetten heb je nu eenmaal nodig.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0