Medische sector

Wil jij je vaardigheden en kennis bijschaven en binnenkort aan de slag gaan in de medische sector? Volg dan een praktijkgerichte opleiding uit ons ruime aanbod en word snel opgeleid tot een echte professional in jouw veld. In het subthema Medische Sector vind je alle cursussen die je nodig hebt om aan de slag te gaan in een apotheek, bij een tandartsenpraktijk, in een ziekenhuis, als thuishulp of als manager in de gezondheidszorg.

goed voor op je cv

voor een nieuwe start

alles over de medische sector

klaar en duidelijk uitgelegd

praktijkgericht en up-to-date

geen voorkennis nodig

les van professionele docenten

inclusief online lesmateriaal

op maat gemaakte cursussen

keuze uit meerdere opleidingen


allCoursesWithinSubtheme Medische sector

Anatomie - Basis, ontdek de geheimen van het menselijk lichaam

Door online begeleiding van je persoonlijke docent, slaag je binnen mum van tijd!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Medisch Secretariaat, een onmisbare schakel tussen patiënten en artsen

Schrijf je in voor de cursus Medisch Secretariaat en leer alles wat je wil weten!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Medische Terminologie, cpProfessionWithFuture

Leren wat je altijd al hebt willen leren? Volg nu je roeping!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Manager in de Gezondheidszorg, cpProfessionWithFuture

Leren wat je altijd al hebt willen leren? Volg nu je roeping!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

Afhankelijk van de opleiding die je volgt, ga je aan de slag in een apotheek, bij een tandartsenpraktijk, in een ziekenhuis, als thuishulp of als manager in de gezondheidszorg. De keuze is aan jou!

In onze apotheek nemen we geregeld nieuwe assistenten aan. Belangrijk is vooral dat ze kennis van zaken hebben en goed met de klanten om kunnen gaan. Wanneer sollicitanten een diploma van jullie school hebben, wil dat meestal zeggen dat ze de nodige kennis en skills hebben om een goede aanwinst te zijn voor onze zaak. - employerSpeaks

Medische Zorg

trendsCapitalized

Naarmate de wereldbevolking blijft groeien en verouderen, bieden artificiële intelligentie en Machine Learning nieuwe en betere manieren om ziekten te identificeren, aandoeningen vast te stellen, behandelingen te ontwikkelen, gezondheidsepidemieën te monitoren, efficiëntie in medisch onderzoek en klinische proeven te creëren en de operaties efficiënter te maken om de toegenomen eisen aan het gezondheidszorgsysteem aan te kunnen.

Medische sector, hundredPercentOfTheTime

Health-tracking apps bieden tal van voordelen voor zowel de mensen zelf als de gezondheidszorg. Zo kunnen ze bijvoorbeeld nauwkeurig de bloeddruk, hartslag, slaapperiode, afgelegde afstand en het aantal stappen volgen. Ze kunnen je ook de gegevens in een leesbare vorm laten zien, de gegevens opslaan, een statistische analyse maken, je resultaten vergelijken met de standaardresultaten en advies geven om jouw gezondheidsresultaten te verbeteren.

Ik volgde vorig jaar de opleiding Apotheekassistent. Tijdens mijn opleiding leerde ik naast de theorie vooral ook hoe ik die kennis in de praktijk moet toepassen. Zo leerde ik hoe ik de tandarts professioneel kan assisteren en klanten gerust kan stellen. Na het behalen van mijn diploma ben ik meteen aan de slag gegaan in een tandartspraktijk. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Mensen informeren zich vaak over onze opleidingen binnen de medische sector. Geregeld zijn ze niet zeker of ze voorkennis nodig hebben. Dat is voor de meeste opleidingen niet vereist. Een passie hebben voor mentale en fysieke gezondheid en graag mensen helpen zijn natuurlijk wel noodzakelijk, maar voor de rest leer je hier alles wat je moet weten en kunnen, van de basiskennis tot de gevorderde details.

niceToKnowHeader

  • In de medische sector zijn er veel verschillende carrièremogelijkheden en de werkloosheidsgraad is laag.
  • Daarbovenop zijn er veel doorgroeimogelijkheden binnen de sector. Je klimt hogerop door meer verantwoordelijkheid en leiderschap op je te nemen of door jezelf bij te scholen met cursussen in avondschool of online.
  • Het is een industrie waar je echt het verschil kan maken. Veel mensen die werken in de medische sector beweren dat ze veel voldoening uit hun job halen en voelen dat ze elke dag mensenlevens veranderen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0