Gezondheidszorg & Welzijn /Gezondheidsmassage

Gezondheidsmassage

Dat massages enorm deugd doen hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Maar ze kunnen ook voordelen hebben voor onze gezondheid en mensen verlossen van fysieke klachten. Wil jij leren hoe je lichaamsmassages geeft die mensen helpen hun pijn te verlichten en compleet te ontspannen? Kijk dan eens naar onze cursussen Gezondheidsmassage en ga binnenkort aan de slag als massagetherapeut.

de beste massagetechnieken

snel leren masseren

praktijkgerichte opleidingen

een gevarieerd cursusaanbod

voor echte massageliefhebbers

les van professionele masseurs

essentieel voor elke masseur

geen voorkennis vereist

met persoonlijke begeleiding

voor beginners en gevorderden


allCoursesWithinSubtheme Gezondheidsmassage

Massagetherapeut, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Massagetherapeut en leer alles wat je wil weten!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Sportmasseur, cpProfessionWithFuture

Is het tijd om je passie volgen? Start met de cursus Sportmasseur.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

Als massagetherapeut ga je zelfstandig aan de slag of begin je in een massagesalon. Je helpt klanten met fysieke problemen, luistert naar hun noden en verhelpt hun kwaaltjes met professionele massages. Het is een beroep waarbij je nog echt een positieve impact kunt maken op mensen.

In ons massagesalon werken een paar masseurs die hun volledige opleiding via avondonderwijs aan jullie hebben gevolgd. Doordat er een grote keuze aan cursussen is, kunnen we een gevarieerd aanbod aan onze klanten aanbieden. Na een cursus kunnen ze de geleerde technieken meteen toepassen, wat het zeer handig maakt in de praktijk. - employerSpeaks

Gezondheidsmassage

trendsCapitalized

De massage-industrie is een van de belangrijkste onderdelen van wellness. Wereldwijd is ze dan ook aan het groeien. Steeds meer mensen hebben regelmatig behoefte aan massages om de stress van hun drukke job en het drukke thuisleven weg te nemen. Ook toerisme voedt de wereldwijde massage- en ontspanningsindustrie met hoogwaardige resorts die een scala aan massagediensten aanbieden. Klanten kunnen natuurlijk ook kiezen voor minder dure massages in lokale schoonheidssalons.

Gezondheidsmassage, hundredPercentOfTheTime

Craniosacraaltherapie bestaat al langer, maar de laatste jaren is het pas echt van de grond gekomen. De massagetechniek is bedoeld om de vloeistoffen en membranen rond het brein en de ruggengraat te versterken. De therapeut gebruikt lichte aanrakingen, vooral aan de nek en het achterhoofd, maar ook op andere plaatsen van het lichaam. Door die aanrakingen wordt de doorstroming van cerebrospinale vloeistoffen gestimuleerd.

Ik wou al een tijdje professioneel leren masseren. Ik geef ontzettend graag massages en wou er mijn beroep van maken. Daarom volgde ik de cursussen Massagetherapeut en Fibromyalgie Massage. De opleidingen waren ontzettend leuk en ik heb enorm veel bijgeleerd. Dankzij die cursussen kon ik meteen zelf aan de slag in een massagesalon. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Deze opleidingen binnen Gezondheidsmassage zijn perfect voor mensen die graag met mensen bezig zijn en meteen aan de slag willen gaan. Onze studenten krijgen de massagetechnieken over het algemeen snel onder de knie, mede doordat we alleen samenwerken met ervaren masseurs om de cursussen te doceren. Je leert in de les nieuwe technieken en probeert die dan meteen uit. Zo heb je voldoende praktijkervaring en kan je na het behalen van je diploma meteen beginnen masseren.

niceToKnowHeader

  • Ongeveer 30% van de klanten geeft aan dat ze naar een massagesalon gaan voor gezondheidsredenen zoals pijn, migraine of de algemene gezondheid.
  • Elke vorm van aanraking stimuleert het vrijgeven van endorfine, de natuurlijke pijnstillers van het lichaam. Dat kan de hartslag en de bloeddruk verlagen.
  • Een goede massage van 60 minuten heeft hetzelfde effect als 7 tot 8 uur slapen. Je lichaam komt helemaal tot rust en stress wordt verlaagd.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0