Gezondheidszorg & Welzijn /Gezondheid coaching

Gezondheid coaching

Wil je mensen door middel van een individueel coachingstraject begeleiden naar gezondere leef- en eetgewoonten? Sta je te popelen om mensen te begeleiden naar een zelfzekerder leven met meer energie en balans? Als gezondheidscoach help jij dagelijks mensen een betere versie van zichzelf te worden. Je gebruikt bewezen technieken en methodes die echt werken.

een gevarieerd cursusaanbod

cursussen op elk niveau

klare en duidelijke structuur

praktijkgericht en up-to-date

les van professionele docenten

snel leren coachen

op maat gemaakte cursussen

alles over coaching

voor een gezondere toekomst

essentieel voor elke coach


allCoursesWithinSubtheme Gezondheid coaching

Gezondheidscoaching

Gezondheidscoach - Allround

Gezondheidscoach - Allround, cpProfessionWithFuture

Een eigen onderneming beginnen als gezondheidscoach? Start nu de praktijkgerichte cursus

availableVia

Gezondheidscoaching

Life Coach

Life Coach, cpProfessionWithFuture

Leer feedback geven en ontvangen, begripvol luisteren, doelen en actieplannen opstellen.

availableVia

Gezondheidscoaching

Life Coach voor gevorderden

Life Coach voor gevorderden, cpProfessionWithFuture

Is het tijd om je passie volgen? Start met de cursus Life Coach voor gevorderden.

availableVia

Gezondheidscoaching

Performance Coach

Performance Coach, cpProfessionWithFuture

Behaal jouw beroepsdiploma! Word Conditietrainer in 6 maanden

availableVia

Gezondheidscoaching

Sportrevalidatie Coach

Sportrevalidatie Coach, cpProfessionWithFuture

Leren wat je altijd al hebt willen leren? Volg nu je roeping!

availableVia


beSureOfYourFuture

Als Gezondheidscoach help jij mensen gezonder door het leven te gaan. Je geeft voedingsadvies, helpt hen mentaal sterk in hun schoenen te staan en zorgt voor hun fysieke welzijn. Zo maak jij dagelijks een significante impact op mensen. Met je diploma ga je aan de slag als zelfstandige of in een praktijk.

In ons fitnesscentrum werven we regelmatig nieuwe gezondheidscoaches aan om onze klanten met professioneel advies bij te staan. Het is altijd een pluspunt als ze een diploma van avond- of afstandsonderwijs hebben. Dan zijn we zeker dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste trends en genoeg praktijkkennis hebben. - employerSpeaks

Gezondheidscoaching

trendsCapitalized

Mensen zijn er actief mee bezig hun dagelijkse gedrag te veranderen om een evenwichtiger leven te leiden en hun geestelijke gezondheid op peil te houden. Mensen zijn op zoek naar tijd voor zichzelf. Ze maken vaker tijd vrij voor yoga en meditatie, pleiten voor flexibele werktijden, proberen een goede balans tussen werk en privéleven te behouden, besteden meer tijd aan hobby´s, vrienden en familie, en hechten meer belang aan slaap.

Gezondheid coaching, hundredPercentOfTheTime

Virtueel coachen is een van de grootste trends die we de laatste tijd hebben zien opkomen. Het maakt het mogelijk dat mensen vanuit het comfort van hun eigen huis persoonlijk advies en coaching krijgen. Ze hoeven het huis niet uit, het is flexibel, goedkoper en gewoonweg makkelijker voor zowel de coach als de klant. Online coaching is een van de populairste trends van het moment en ongetwijfeld zal dat nog even zo blijven.

Ik volgde vorig jaar de allround-opleiding Gezondheidscoach. Tijdens mijn opleiding leerde ik naast de theorie vooral ook hoe ik die kennis in praktijk moet toepassen om mensen te coachen. Zo leerde ik hoe ik mensen professioneel voedingsadvies kan geven om gezonder te leven. Ik leerde hoe ik klanten op hun gemak kan laten voelen en een echte vertrouwensband kan opbouwen. Na het behalen van mijn diploma ben ik meteen aan de slag gegaan als zelfstandige. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Onze opleidingen rond Gezondheidscoaching zijn enorm praktijkgericht. We werken samen met ervaren experts uit de sector die de cursus samenstelden op basis van wat de studenten nodig hebben om in de praktijk aan de slag te gaan. Ze staan te popelen om hun ervaring en kennis door te geven aan leergierige studenten. Deze opleidingen zijn zeker een aanrader!

niceToKnowHeader

  • Optimisme kan ervoor zorgen dat je langer leeft. Vooral de kans op hart- en vaatziekten wordt verminderd.
  • Ook kou kan goed zijn voor je gezondheid. Het vermindert allergieën en ontstekingen en verhoogt je concentratievermogen.
  • Als je je moe voelt, kan je beter sporten dan op je luie zetel zitten. Bewegen geeft je namelijk meer energie en een betere bloedcirculatie.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0