voordelen nhoc

Voordelen van studeren aan de Gezondheidsschool

Studeren aan de Gezondheidsschool heeft veel voordelen! We hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

Maximale flexibiliteit

Een thuisstudie is zeer flexibel. Veel studenten ervaren dat als een groot voordeel. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je studeert, hoe lang je erover doet én wanneer je het examen aflegt. Je hebt jouw studie dus volledig zelf in de hand. Onze opleidingen zijn perfect te combineren met een baan of gezin. Dat maakt onze thuisstudies zo populair!

Persoonlijke ontwikkeling

Investeren in jezelf loont! Studenten die bij ons een opleiding hebben afgerond, zijn een nieuwe weg ingeslagen. Ze kwamen bijvoorbeeld tot de conclusie dat ondernemen een grote droom is. Kortom, onze thuisstudies geven je nét dat extra zetje dat je nodig hebt om professioneel te groeien. Onthoud dat jij het grootste project bent!

Praktijkgericht studeren

We hebben een groot aanbod van praktijkgerichte opleidingen. Deze opleidingen zijn toegankelijk voor iedereen. Dankzij onze ervaring als opleider weten we precies welke voorbeelden het verschil maken. Al onze opleidingen worden ontwikkeld en begeleid door zelfstandige coaches, therapeuten of trainers met jarenlange praktijkervaring. Zo kun jij deze kennis meteen toepassen in je nieuwe of huidige baan. Maak je keuze uit verschillende populaire thema's, zoals Gezonde voeding, Coaching, Massagetechnieken en Psychologie & Therapie.

Alleen de beste docenten

De beste opleidingen worden verzorgd door de beste docenten. Ze moeten in ieder geval een grote passie hebben voor lesgeven en hun vak. Naast didactische vaardigheden beschikt iedere docent over minstens vijf jaar werkervaring in het vakgebied waarin jij gaat studeren. Ook krijgt iedere docent regelmatig bijscholing, bijvoorbeeld op het gebied van actuele vakkennis en wet- en regelgeving. Hierdoor sluit de cursus volledig aan op het examen en de praktijk. Kies je voor ons, dan kies je voor kwaliteit!

Examen en stage

Aan het einde van je opleiding heb je de mogelijkheid om een examen af te leggen. Dit mag zo vaak als je wil. Ben je geslaagd, dan ontvang je van ons een beroepsdiploma. Met dit diploma maak jij een kickstart op de arbeidsmarkt! Zie jij jezelf al mensen begeleiden op het gebied van voeding, werk of sport?

Wil je graag praktijkervaring opdoen tijdens je studie, dan raden wij het zeker aan om stage te lopen. Dit is heel waardevol voor jouw cv en toekomstige loopbaan!

Gratis proefles

Wil je vrijblijvend kennismaken met onze opleidingen? Download dan een gratis proefles van een thuisstudie naar keuze! Dat is een groot voordeel, want dan weet je precies of een opleiding écht bij jou past. Maak je keuze uit ons opleidingsaanbod en lees meteen een gratis proefhoofdstuk.